Abia dupa 5 tururi din Divizia Nationala, suporterii clubului Speranta Nisporeni s-au putut bucura de victoria clubului iubit. Aseara, gruparea antrenata de Iurie Osipenco s-a impus, cu 3 la 0, in duelul cu FC Dacia Buiucani. In cel de-al doilea meci al zilei, Milsami Orhei a castigat usor duelul contra ultimei clasate Codru Lozova, pe care au invins-o fara mari emotii cu 3 la 1.

Publicat:01.08.2020, 16:33

In cea de-a 7-a etapa din Divizia Nationala, formatia din Nisporeni a fost la înălțime cu toate ca alb-albastrii au reusit sa deschida scorul, abia in repriza secunda. Primul care si-a trecut numele pe lista de marcaj a fost ucraineanul Oleksandr Yermachenko iar doar la patru minute  distanta Daniel Pasla si-a dus formatia in avantaj, punctand pentru 2 la 0.

Nou promovata in cadrul Diviziei Nationale, Dacia Buiucani a incercat din rasputeri sa intoarca soarta meciului, insa toate ocaziile au fost fara succes. Cei care au mai inscris inca odata au fost din nou elevii lui Osipenco. Ultimul gol l-a marcat Constantin Sandu chiar inaintea fluierului final.

Debut frumos au avut si cei de la Milsami care i-au intalnit pe terenul de acasa pe jucatorii micii rivale Codru Lozova. Vulturii rosii au marcat de trei ori in poarta oaspetilor, pe cand cei din Codru o singura data.

In urma rezultatelor de ieri, Speranta Nisporeni ocupa in continuare pozitia a 7-a, in timp ce Dacia e pe locul 5. Milsami Orhei se multumeste de pozitia a 4-a iar Codru Lozova incheie in mod traditional clasamentul.