In timp ce celelalte campionate de fotbal din Europa sunt inca suspendate, echipele din Bundesliga continua sa lupte pentru titlul de campioana. Aseara, formatia Hertha a facut spectacol in derby-ul orasului Berlin. Batrana Doamna a reusit sa marcheze 4 goluri in poarta lui Union.

Publicat:23.05.2020, 13:30

Chiar din primele minute de joc, fotbalistii formatiei Hertha au dictat legea pe teren. Jucatorii au creat cateva ocazii clare de gol pe care insa nu au reusit sa le duca la bun sfarsit. Scorul a fost deschis abia la inceputul reprizei secunde, atunci cand Ibisevic, a finalizat perfect cu capul centrarea coechipierului sau. 

Acelasi Ibisevici a pasat decisiv la urmatoarele doua reusite ale echipei sale. Varful bosniac l-a servit excelent mai intai pe belgianul Lukebakio, iar apoi brazilianul Cuhna a marcat si el cu un sut plasat de la marginea careului.

Scorul final de 4 la 0 a fost stabilit de fundasul Boyata care a marcat cu capul dupa un corner. Datorita acestei victorii categorice, formatia Hertha se claseaza pe pozitia a 10-a in Bundesliga, in timp ce Union Berlin ocupa locul al 12-lea.