Jucatorii lui TSKA Moscova s-au reabilitat in fata fanilor dupa infrangerea suferita in etapa precedenta din Euroliga de Baschet. Lidera clasamentului s-a impus cu o diferenta de 10 puncte in meciul cu Zalgiris Kaunas, echipa care avea o serie de sase victorii consecutive.

Publicat:14.01.2021, 20:38

Baschetbalistii legitimati la gruparea TSKA Moscova au dominat cap-coada pe tabela de scor. Dupa primul sfert de joc, echipa din Federatia Rusa a obtinut un avantaj de sapte puncte, care a fost pastrat pana la sfarsitul duelului. Intr-un final, lidera din Euroliga de Baschet s-a impus cu 83 la 73 si, astfel, a pus capat seriei de sase victorii consecutive reusite de Zalgiris Kaunas.

Intre timp, jucatorii lui Panathinaikos au inregistrat primul succes dupa trei meciuri fara victorie. Echipa din Grecia i-a invins pe adversarii de la Lyon-Villeurbanne, cu scorul de 88 la 71, iar Nemanja Nedovic a fost eroul partidei. Baschetbalistul sarb a adus in contul echipei sale 31 de puncte, a facut cinci recuperari si a oferit sase pase decisive.