Jurgen Klopp nu considera ca FC Liverpool este favorita in finala din Liga Campionilor impotriva gruparii Real Madrid. Tehnicianul cormoranilor a declarat ca elevii sai vor avea o misiune dificila in ultimul meci din acest sezon. Real Madrid si Liverpool se intalnesc in finala din Champions League in aceasta seara.

Publicat:28.05.2022, 16:44

Jurgen KLOPP, ANTRENOR “FC LIVERPOOL”: “ Daca te uiti la modul in care Real Madrid a reusit atatea intoarceri de scor. Modul in care au revenit in ultimele jocuri este fantastic. Din punctul meu de vedere, favorita este Real Madrid.”

Mult mai rezervat in pronosticuri a fost antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti.

Carlo ANCELOTTI, ANTRENOR “REAL MADRID”: “Vom fi calmi pe teren. Echipa se descurca de minune cu presiunea acestor meciuri.”

Daca jucatorii de la Liverpool spun ca vor demonstra ca sunt o adevarata echipa pe teren, atunci fotbalistii madrileni isi pun sperantele la victorie in Karim Benzema. Francezul este actualul lider in clasamentul golgheterilor, cu 15 reusite la activ.

Trent ALEXANDER-ARNOLD, JUCATOR “FC LIVERPOOL”: „Simtim ca meritam sa fim aici. Nu am ajuns aici cu noroc, ci am avut un drum greu. E ultimul nostru meci ca echipa, ca si club.”

MARCELO, JUCATOR REAL MADRID: „Cunoastem modul in care joaca Karim, calitatile lui de lider. El a facut diferenta,  nu doar in acest sezon. A facut-o de-a lungul anilor pana acum.”

Thibaut COURTUOIS, JUCATOR “REAL MADRID”: „Cand joci intr-o finala impotriva gruparii Real Madrid trebuie sa stii ca ei mereu castiga. Sunt in tabara corecta, care va scrie istoria.”

Pe parcursul acestui sezon de Liga Campionilor, Real Madrid a suferit 4 esecuri. Unica infrangere din faza grupelor s-a inregistrat in disputa cu campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol. Formatia din capitala Spaniei a avut parte de mare emotii si in semifinale. Echipa lui Carlo Ancelotti a invins abia in prelungiri in dubla mansa cu Manchester City.

De partea cealalta, Liverpool a pierdut doar o singura data in acest sezon. Cormoranii s-au calificat in ultimul act, dupa eliminarea formtiei Villareal cu scorul general de 5 la 2.

Pana acum, Real Madrid si Liverpool au disputat 8 dueluri directe in Liga Campionilor. De doua ori s-a intamplat in ultimul act al turneului, fiecare echipa castigand cate o data trofeul.  Marea finala a celei mai importante competitii intercluburi din lume va incepe la ora 22. Batalia se va desfasura pe arena Stade de France din Paris si va fi arbitrata la centru de Clement Turpin.