Juventus Torino clacheaza in campionatul Italiei dupa ce a fost invinsa de o candidata la retrogradare. Udinese a fost cea care a produs surpriza etapei cu numarul 24 din Serie A.

Publicat:13.02.2024, 18:55

Juventus Torino a ratat sansa de a se apropia la 4 puncte de liderul Inter. Venita dupa o serie de doua jocuri consecutive fara victorie in campionat, formatia antrenata de Massimiliano Allegri a pierdut si disputa de pe teren propriu cu Udinese. Desi a dominat meciul la toate capitolele, Juventus nu a marcat, iar in minutul 25 oaspetii au inscris  prin Lautaro Giannetti.

Pana la final, Batrana Doamna a incercat sa revina in meci, insa gazdelor le-a lipsit luciditatea la finalizare. Astfel, Juve isi continua prestatia slaba dupa ce a adunat un singur punct in ultimele 3 etape din Serie A. Batrana Doamna se indeparteaza tot mai mult de liderul Inter, 7 puncte le separa pe cele doua rivale.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.