Liderul clasamentului ATP, Daniil Medvedev, s-a calificat in ultimul act al turneului de la Los Cabos. Rusul se va duela in finala cu tenismenul Cameron Norrie, care este campion in exercitiu.

Publicat:06.08.2022, 18:08

Daniil Medvedev a disputat duelul din semifinale impotriva sarbului Miomir Kekmanovic. Jucatorul din Rusia a avut nevoie de tie-break in primul set pentru a se impune. Actul secund a decurs lejer pentru tenismenul din fruntea clasamentului mondial. Medvedev a castigat cu 6 la 1.

In cealalta semifinala, britanicul Cameron Norrie, care l-a eliminat in sferturi pe Radu Albot, a dat piept cu Felix Auger-Aliassime. Fiecare tenismen si-a adjudecat cate un set. In decisiv, campionul in exercitiu, Cameron Norrie a castigat cu 6 la 3.  

Finala de la Los Cabos dintre Medvedev si Norrie va avea loc maine dimineata. Campionul turneului din Mexic se va alege cu peste 125 de mii de dolari si 250 de puncte in clsamentul mondial masculin.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.