Luptatorul moldovean de arte martiale mixte Ion Cutelaba a pierdut o noua lupta in UFC. Supranumit Hulk de Moldova, Cutelaba a fost infrant la puncte, in octagonul galei UFC de la Miami, de catre brazilianul Phelipe Lins.

Publicat:10.03.2024, 19:16

Luptatorul moldovean Ion Cutelaba a fost unul dintre protagonistii galei UFC 299, de noaptea trecuta de la Miami. Cutelaba, cunoscut si ca Hulk de Moldova, a luptat in octagon cu brazilianul Phelipe Lins, la categoria semigrea. 

Adversarii au inceput lupta atent, dar destul de activ. Cutelaba a incercat sa-l surpinda pe Lins cu mai multe lovituri puternice, dar brazilianul a avut o replica pe masura. Luptatorul moldovean a rezistat toate cele trei runde, dar a pierdut dupa decizia unanima a arbitrilor. 

Brazilianul a fost mai activ si a punctat de 59 de ori, fata de cele 33 de lovituri ale lui Cutelaba, punctate de arbitri.

A fost a 16-cea lupta pentru Ion Cutelaba in cea mai tare promotie de arte martiale mixte din lume, in care moldoveanul de 30 de ani are 6 victorii si o remiza.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.