Manchester City s-a impus categoric, cu 4 la 1 in fata celor de la Burnley. Rezultatul ii pozitioneaza pe cetateni pe locul doi in clasamentul Premier League, la egalitate de puncte cu Leicester.

Publicat:04.12.2019, 20:32

Campioana ultimilor doi ani, Manchester City nu trece prin cea mai buna perioada. Dupa ce in weekend a facut un pas gresit, remizand, scor 2 la 2, cu cei de la Newcastle, ieri cetatenii au fost obligati sa castige partida, lucru care s-a si intamplat. Elevii lui Pep Guardiola au inceput ca din tun intalnirea, iar dupa 6 minute de joc, Gabriel Jesus a trimis mingea in plasa. Reusita insa a fost anulata pentru offside. Totusi, peste cateva minute, acesta a reusit sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, dupa ce a punctat cu un sut superb in diagonala.

Dupa revenire de la vestiare, Jesus a iesit din nou la rampa. Acesta si-a trecut in cont o dubla, dupa ce a inscris in minutul 50.

Jocul cetatenilor a fost frumos pana in minutul 89. Acestia au mai inscris inca de doua ori prin Rodri si Mahrez. Gazdele au pris la viata in ultimul minut de joc, cand Brady, a punctat golul de onoare. 

S-a terminat astfel cu scorul de 4 la 1, iar Manchester City urca pe locul doi in clasamentul Premier League, avand un golaveraj superior fata de Leicester.