Miami este de neoprit in play-off-ul din NBA. Dupa ce au trecut in sferturi de lidera clasamentului de Est, Milwaukee Bucks, baschetbalistii lui Heat au obtinut prima victorie din semifinale. Jucatorii din Florida s-au impus la doar trei puncte diferenta in fata lui Boston.

Publicat:16.09.2020, 16:50

Boston a dictat legea pe teren in prima parte a meciului. Baschetbalistii lui Celtics au obtinut un avans de peste 10 puncte pe tabela, insa, pe final, au scapat situatia de sub control. Jucatorii lui Miami au fortat si au egalat scorul la sfarsitul timpului regulamentar.

In prelungiri, Heat a dat lovitura prin Dragic, Crowder si Butler, care au reusit sa aduca prima victorie din semifinalele play-off-ului din NBA, scor 117 la 114, pentru Miami.

Intre timp, Denver a obtinut bilet in penultimul act al competitiei, unde se va intalni cu Lakers, dupa ce a obtinut cea de-a patra victorie in batalia cu Clippers. Baschetbalistii lui Nuggets nu au avut mila fata de adversarii din Los Angeles si s-au impus la 15 lungimi diferenta. Omul meciului a fost desemnat Jamal Murray, care a adus in contul echipei 40 de puncte.