Nationala de fotbal pe plaja a Moldovei a debutat cu o infrangere usturatoare la Euro Beach Soccer League, competitie echivalenta campionatului European. Moldova a intalnit Belarusul si a pierdut cu 1 la 9.

Publicat:19.09.2023, 21:22

Echipa nationala de fotbal pe plaja a pasit cu stangul in faza grupelor Diviziei A la Euro Beach Soccer League. Tricolorii au fost invinsi fara drept de apel de reprezentativa Belarusului. Singurul gol al echipei antrenate de Ruslan Pernai a fost marcat de Nicolae Ignat.

In acest an Euro Beach Soccer League se desfasoara in orasul Alghero, Italia. In cel de-al doilea meci din grupa, Moldova va intalni maine tara gazda, iar peste o zi va juca impotriva Greciei. 
In sferturile de finala se vor califica primele 2 echipe cu cele mai bune rezultate din fiecare grupa. Astfel, doar 8 formatii vor continua lupta pentru titlul de campioana. Si celelalte echipe vor juca in faza play-off doar ca pentru locurile 5-15. Doua cele mai slabe echipe clasate vor retrograda in Divizia B.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.