Nebunie in capitala Iranului, Teheran, acolo unde echipa lui Cristiano Ronaldo, FC Al-Nassr, a ajuns pentru a disputa un meci din turneul asiatic similar Ligii Campionilor. Sute de fani s-au imbulzit in speranta de a obtine o poza alaturi de starul lusitan.

Publicat:19.09.2023, 22:37

Aceste imagini au fost surprinse pe strazile din Teheran, dupa sosirea fotbalistilor de la Al-Nassr. Oamenii s-au calcat in picioare, alergand in spatele autocarului cu vedetele clubului saudit. Cristiano Ronaldo si-a salutat la un moment dat fanii.  

Microbistii s-au imbulzit si la hotelul unde au fost cazati membrii clubului Al-Nassr. Acestia au urcat in numar mare un deal abrupt, riscand sa se traumeze, pentru a ajunge in fata cladirii. Sute de fani au intrat in hol si au scandat numele lui Ronaldo, in speranta ca portughezul isi va face aparitia.

Cel mai norocos a fost un baietel, caruia initial ofiterii de securitate nu i-au permis sa treaca pentru a-l vedea pe Ronaldo. Micutul  s-a intristat si a facut o adresare publica la un post de televiziune. Povestea a ajuns la urechile lui Cristiano Ronaldo, care i-a implinit visul baiatului, oferindu-i autografe si facand poze alaturi de acesta.

FC AL-Nassr va juca in aceasta seara la Teheran duelul cu Persepolis din Liga Campionilor a Asiei. Din aceeasi grupa mai fac parte Al-Duhail din Qatar si Istiqlol din Tadjikistan. Ieri, in cadrul turneului a debutat Al-Hilal, lidera campionatului Arabiei. Cu vedete ca Neymar, Malcom si Mitrovic titulari, AL-Hilal a obtinut doar o remiza cu o echipa din Uzbekistan, egaland in prelungiri.

Versiunea asiatica a Ligii Campionilor este alcatuita din zece grupe. Doar castigatoarea fiecarei grupe se va califica in runda urmatoare.  

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.