Paris Saint-Germain continua sa faca legea in campionatul de fotbal al Frantei. Aseara, multimpla campioana s-a distrat in deplasare la Nimes, unde s-a impus cu un scor nebun de 4 la 0. Eroul parizienilor a fost tanarul Kylian Mbappe, care singur si-a trecut in cont o dubla.

Publicat:17.10.2020, 18:24

A fost un meci dominat cap coada de echipa lui Neymar. Primul care a deschis tabela de marcaj a fost Mbappe iar dupa cateva minute de la inceputul reprizei secunde, Florenzi a dublat avantajul oaspetilor cu o super reusita.

Cu doua goluri in buzunar, multima campioana a Frantei a decis sa nu lase din turatii, ba chiar mai mult sa mai inscrie inca alte doua goluri. Astfel, acelasi Mbappe a iesit din nou la rampa si si-a trecut in cont dubla meciului, in timp ce scorul final a venit din partea lui Sarabia, chiar in ultima clipa de joc.  

Jocul gazdelor din Nimes a fost intr-atat de slab incat, practic nici nu au atins zona de poarta a parizienilor. In urma acestui succes, PSG continua sa fie ldierul clasamentului Ligue 1 cu 17 puncte, in timp ce Nimes e pe pozitia a 13-a.