Partea secunda a sezonului din Moldova a debutat azi cu meciurile din sferturile Cupei. Petrocub Hincesti a spulberat gruparea Stauceni in prima mansa, marcand de opt ori, iar FC Balti a invins la limita Dacia Buiucani.

Publicat:02.03.2024, 19:25

Petrocub s-a distrat acasa, in primul meci din sferturile Cupei Moldovei. Capitanul Vladimir Ambros a deschis scorul in minutul 16, cu o executie splendida din lovitura libera. Pana la pauza, atacantul a oferit trei pase de gol lui Ion Jardan, care a bifat dubla si lui Sergiu Platica. Fratele sau, Mihai Platica a punctat si el de doua ori, in actul secund, cand ploaia de goluri a continuat. Pe final de meci, un jucator de la Stauceni a inscris in propria poarta, iar Corneliu Cotogoi a inchis tabela la rezultatul halucinant de 8 la 0.

Returul va fi o formalitate, vicecampioana Moldovei, Petrocub, gandindu-se deja la semifinale. Nu este totul la fel de clar in perechea FC Balti – Dacia Buiucani. Clubul din Chisinau a condus cu 1 la 0 din minutul 58, dar a ramas in inferioritate numerica, iar Balti a intors scorul si s-a impus cu 2 la 1.  

Retururile sferturilor vor avea loc la inceput de aprilie, iar maine sunt programate duelurile Sheriff – FC Victoria si Zimbru – Milsami, din prima mansa a aceleiasi faze competitionale.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.