Polonezul Robert Lewandowski, care s-a alaturat luna trecuta echipei FC Barcelona, a avut parte de o prezentare grandioasa pe Camp Nou. Peste 57 de mii de fani au fost prezenti in tribunele arenei din Spania.

Publicat:05.08.2022, 18:33

Ceremonia a adunat un numar impresionant de fani, entuziasmati de transferul vedetei poloneze. Robert Lewandoski a fost prezentat abia astazi, deoarece pana in prezent, s-a aflat in cantonamentul de pregatire desfasurat de Barcelona in Statele Unite. 

Lewandowski a semnat un contract valabil pana in 2026 si va purta tot numarul noua, ca la Bayern Munchen. Pana acum, numarul ii apartinea olandezului Memphis Depay, care, conform presei spaniole, va parasi echipa catalana. 

Robert LEWANDOWSKI, ATACANT “FC BARCELONA”: “A fost o cale lunga, dar intr-un final sunt aici. Fericirea mea este nemarginita!” 

FC Barcelona l-a transferat pe Robert Lewandowski de la Bayern Munchen pentru o suma care ajunge pana la 50 de milioane de euro, avand in vedere bonusurile de performanta. Pentru bavarezi, jucatorul de 33 de ani a inscris 344 de goluri in 375 de partide.