Prima mare surpiză pe tabloul masculin de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Favoritul numărul opt, norvergianul Casper Ruud a fost eliminat în turul doi. Ceilalți favoriți nu au avut probleme în ași adjudeca victoria și s-au întrecut în execuții superbe.

Publicat:04.07.2024, 17:26

Campionul în exercițiu de la Wimbledon, Carlos Alcaraz a avut un meci destul de atractiv în fața australianului Alexandar Vukic. Spaniolul s-a impus în 3 seturi cu 7 la 6, 6 la 2 și 6 la 2, oferind publicului și o serie de puncte foarte frumoase.

Americanul Tommy Paul s-a dat și el în spectacol în meciul câștigat cu greu, în 5 seturi, în fața finlandezului Otto Virtanen.

Între timp, liderul mondial Jannik Sinner l-a învins pe Matteo Berrettini după o partidă de 4 seturi care a durat aproape patru ore. Sinner și-a extins astfel recordul împotriva colegilor italieni la 14 la 0 și continuă să lupte pentru primul său trofeu la Wimbledon.

Iar supriza primelor zile de la All England Club este eliminarea favoritului numărul opt, Casper Ruud. Norvegianul a cedat la fel ca în ultimii doi ani, în turul al doilea, fiind învins în patru seturi de italianul Fabio Fognini. Meciul turneului de până acum l-a oferit Tomas Machac. Cehul a revenit de la 0 la 2 la seturi și s-a impus, după ce a fost condus cu 5 la 0 în actul decisiv. Grand Slam-ul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 1-14 iulie și se joacă pe iarbă. Este dotat cu premii totale în valoare de 60 de milioane de euro.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.