Oaspeti de rang inalt la un meci din liga nord-americana de hochei. Printul Harry al Marii Britanii a aruncat in mod simbolic pucul la inceputul unei partide jucate in Canada. 

Publicat:21.11.2023, 23:53

Printul Harry a participat la ceremonia traditionala, prin care se decide echipa care va avea posesia. Oaspetele de onoare a aruncat pucul in fata capitanilor formatiilor Vancouver Canucks si San Jose Sharks, asa cum o face in mod normal arbitrul. Simbolic este ca acum 21 de ani, bunica Printului Harry, Elizabeta a II-a a facut acelasi lucru, tot la un meci dintre Canucks si Sharks.  

Printul Harry, alaturi de sotia sa Meghan, se afla intr-o vizita la Vancouver, acolo unde vor avea loc Jocurile Invictus, competitii organizate de membrii familiei regale. Se pare ca acestia au purtat noroc formatiei Vancouver Canucks. Gruparea din Canada a invins cu 3 la 1.  

Vancouver Canucks ocupa locul doi in Conferinta vestica din NHL, in spatele liderei Vegas Golden Kinghts. Campioana in exercitiu a pierdut surprinzator noaptea trecuta disputa impotriva celor de la Pittsburgh Penguins.