Tenismenii Radu Albot si Alexandru Cozbinov au fost aproape de un duel direct in optimile unei competitii din Franta. Albot a obtinut victoria, insa Cozbinov a fost eliminat, asa ca meciul nu va avea loc.

Publicat:19.09.2023, 19:44

Radu Albot a evoluat in prima runda a challenger-ului din Saint-Tropez si l-a avut drept adversar pe Hugo Grenier, un reprezentant al gazdelor. Moldoveanul clasat cu peste o suta de locuri mai sus in topul mondial nu a avut probleme si s-a impus lejer in doua seturi. Tabela s-a inchis la scorul de 6 la 4 si 6 la 3.

Albot s-a calificat in optimi, acolo unde ar fi jucat contra unui alt moldovean, Alexandru Cozbinov, care a evoluat din postura de lucky loser. Cozbinov, care se afla pe treapta 422 in rating-ul ATP, a intalnit un neamt care ii este vecin in clasament. Tenismenul nostru a cedat in doua seturi. 

Asadar, doar Radu Albot continua lupta pentru trofeul de la Saint-Tropez. Competitia are un fond de premiere in valoare de 145 de mii de dolari.  

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.