Republica Moldova va fi prezenta si in acest an la Liga Campionilor UEFA la minifotbal. Echipa Ecolux ataca din nou marele trofeu, dupa ce azi, gruparea din Chisinau a invins adversarii tiraspoleni Vivafarm cu un scor nebun de 5 la 2.

Publicat:09.06.2019, 22:10

Daca la fotbalul mare sau futsal, echipele moldovenesti sufera, cu totul altfel stau lucrurile la mini-fotbalul de amatori. Campioana Republicii Moldova, Ecolux Chisinau a avut parte de un meci fantastic azi, pe terenul de la Urban Arena. Gruparea din capitala, au fost cei care au deschis primii scorul.

Dupa doar cateva minute de la reusita lui Saschin, oaspetii au raspuns si ei cu aceeasi moneda. Andrei Porfireanu a egalat scorul intalnirii dupa un gol din interiorul careului.

In continuare a inceput un mare show pe teren. Spectatorii au avut parte de o ploaie de goluri din partea ambelor echipe. Cei de la Ecolux au reusit sa mai inscrie inca de sase ori, pe cand adversarii doar de patru. Astfel, duelul dintre cele doua grupari sa incheiat cu 7 la 5.

Oleg SISCHIN, CAPITANUL ECHIPEI ECOLUX: “Emotiile sunt cele mai pozitive, noi am castigat finala, am castigat un turneu. Acum ne vom pregati pentru Liga Campionilor care se va desfasura in Italia, ne vom antrena si vom face tot posibilul sa castigam.”

Chiar daca nu au reusit sa obtina marele bilet in Liga Campionilor cei de la Vivafarm s-au ales, oricum, cu locul doi. Capitanul echipei sustine ca nu are motiv sa fie suparat si ca va face tot posibilul ca data viitoare sa nu comita greselile de azi.

“Este greu sa spun motivul pierderii de azi. Poate ca avem mai putina experienta, dar vom lucra asupra acestui lucru.”

Este pentru a treia oara cand Ecolux Chisinau participa la aceasta prestigioasa competitie. Acum tinerii urmeaza sa participe intre data de 5 si 8 septembrie in cadrul Ligii Campionilor UEFA la minifotbal ce va avea loc in orasul italian Rimini.