Reveniti din vacanta de iarna, cei de la Petrocub Hancesti au reluat pregatirile pentru noul sezon competitional. Formatia antrenata de Lilian Popescu a prelungit contractele cu 12 jucatori, dar cu noi conditii, si s-a despartit de alti patru fotbalisti.

Publicat:16.01.2020, 18:21

Petrocub Hancesti s-a despartit de fundasul Victor Mudrac, Mihai Tascul, Grigore Coscodan si Dorian Raileanu. Totodata, formatia lui Lilian Popescu a prelungit contractele existente cu 12 fotbalisti pentru o perioada de 2 si 3 ani, care includ o noua formula de salarizare. Aceasta le ofera fotbalistilor sanse egale de castig.

Alexandru CEBANIUC, JUCATOR: “Sunt fericit sa fac parte din familia Petrocub si sper sa aduc mult folos echipei. Multumesc pentru ca mi-au oferit aceasta ocazie.”

Totodata, conducerea clubului a anuntat si prima lor achizitie din anul 2020. Este vorba despre fundasul de 20 de ani, Constantin Bogda, care a semnat pe 3 ani cu echipa antrenata de Popescu.

El a mai evoluat la echipe precum: Iskra-Stal, Zimbru, Spartakas, Jurmala si Milsami. A reusit 11 goluri in 91 de partide in Divizia Nationala si a castigat de doua ori Cupa Moldovei.