Novak Djokovic a avansat in sferturile de finala la Grand Slam-ul de la Melbourne, dupa ce l-a invins pe argentinianul Diego Schwartzman, in trei seturi. Nici Roger Federer nu a ramas in urma. El a reusit sa se califice in urmatoarea etapa, dupa o victorie clara in fata unui rival din Ungaria.

Publicat:26.01.2020, 18:50

Dupa doua ore si cinci minute de joc, Djokovic s-a calificat pentru a 11-a oara in sferturile de la Melbourne, dupa ce l-a invins pe Diego Schwartzman, cap de serie numarul 14. Scorul final al intalnirii a fost de 6 la 3, 6 la 4 si 6 la 4.

Adversarul sarbului din sferturi va fi canadianul Milos Raonic, cap de serie 32, care l-a eliminat pe croatul Marin Cilic. In sferturi a avansat si Roger Federer, care l-a invins tot azi pe ungurul Marton Fucsovics, la fel in trei seturi.

Lidera mondiala WTA Ashleigh Barty a avut mici probleme in meciul cu americanca Alison Riske, locul 18 mondial. Cu toate acestea, ea s-a calificat in runda urmatoarea, dupa ce s-a impus cu scorul de 6 la 3, 1 la 6 si 6 la 4, dupa o ora si 38 de minute de joc.

In acelasi timp, Sofia Kenin din SUA, locul 15 mondial in clasament, a dispus tot in trei seturi de marea senzatie a circuitului WTA, Cori Gauff, care are doar 15 ani.