Liderul Diviziei Nationale, Sheriff Tiraspol a facut spectacol aseară in meciul cu Speranta Nisporeni. Viespile s-au impus cu un scor frumos, de 3 la 0, in fata fotbalistilor antrenati de Iurie Osipenco. Astfel, in urma rezultatului de ieri, campioana Moldovei s-a indepartat la 7 puncte in clasament de Petrocub Hancesti, echipa ce ocupa pozitia a doua.

Publicat:22.11.2020, 19:57

Viespile  au inceput distractia pe teren odata cu fluierul de start. La doar 5 minute de joc, jucatorii s-au adunat in careului oaspetilor iar Posmac a trimis excelent mingea in plasa deschizand astfel tabela de marcaj.

Cel de-al doilea gol al fostei echipe antrenate de Zoran Zekic a venit abia pe final de meci, in minutul 80, cand nisporenenii au facut un fault in careu iar arbitrul a dictat lovitura de la 11 metri. Wilson a profitat la maxim de acest lucru si a dublat avantajul gazdelor. Apoi, la doar 8 minute, tot el a inchis tabela de marcaj dupa un sut excelent din interiorul careului.

In urma acestui succes, Sheriff s-a indepartat la 7 puncte de Petrocub Hancesti, grupare care este la moment pe pozitia a doua. In urmatorul meci, viespile vor merge deja deplasare la Sfantul Gheorghe Suruceni, partida care este programata peste trei zile.