Stefanos Tsitsipas a fost eliminat de la Turneul Campionilor. Grecul a parasit competitia din faza grupelor, dupa ce a cedat, cu 1 la 2, in fata numarului doi mondial, Rafael Nadal. Astfel, ibericul s-a calificat in semifinale si ramane in cursa pentru castigarea titlului.

Publicat:20.11.2020, 16:56

Doua ore de joc i-au fost suficiente jucatorului de pe locul doi mondial, Rafael Nadal, pentru a-l elimina din competitie pe detinatorul trofeului de la Turneul Campionilor, Stefanos Tsitsipas. In primul set, ibericul s-a impus cu 6 la 4, insa, in actul secund, grecul a opus rezistenta si a egalat situatia la general dupa ce l-a invins pe spaniol, la fel, cu 6 la 4. In faza decisiva, Nadal nu a mai scapat sansa sa obtina un bilet in semifinale si s-a bucurat de un succes categoric, scor 6 la 2.

In penultimul act al turneului, Rafael Nadal il va avea ca adversar pe rusul Daniil Medvedev, locul patru mondial. Intre timp, in cealalta partida din grupa Londra 2020, Dominic Thiem, care avea deja asigurata calificarea in etapa urmatoare, a fost invins in doua seturi, scor 2 la 6 si 5 la 7, de rusul Andrei Rublev, care paraseste insa actuala editie a turneului.