Tenismena britanica de origine romana, Emma Raducanu, s-a calificat cu emotii in sferturile turneului de la Washington. Sportiva de 19 ani a avut nevoie de tie-break in ambele seturi ale duelului impotriva Camilei Osorio.  

Publicat:05.08.2022, 16:20

Emma Raducanu si Camila Osorio au jucat punct in punct pe durata intregului duel. Britanica si-a adjudecat victoria in doua seturi, insa de fiecare data a avut nevoie de tie-break. Meciul a durat aproape trei ore. 

Emma RADUCANU, TENISMENA: „Cred ca am murit de trei ori pe parcursul meciului, dar am revenit. Nu stiu cum am facut-o, Camila e o luptatoare incredibila.”

Adversara Emmei Raducanu din sferturi va fi Liudmila Samsonova. Rusoaica de pe locul 60 in topul WTA a invins-o in sferturi pe Ajla Tomljanovic.

Partida dintre Raducanu si Samsonova se va disputa in aceasta noapte. Britanica este favorita la castigarea trofeului din Washington. Ar fi primul titlu de cand jucatoarea de 19 ani este antrenata de rusul Dmitri Tursunov. ColAborarea celor doi a provocat un val de critici din partea Parlamentului britanic.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.