Tenismenul Carlos Alcaraz a intrat în octagonul de MMA contra campionului din UFC, Ilia Topuria. Ibericul a învățat un procedeu de bază, după care i-a dat luptătorului câteva lecții pe terenul de tenis.

Publicat:25.04.2024, 20:05

Ilia Topuria i-a arătat lui Alcaraz cine este expertul în cușcă, mimând o luptă într-un ring improvizat pe un teren de tenis. Luptătorul MMA l-a învățat pe Alcaraz cum se execută corect un procedeu de strangulare.

Tabloul s-a schimbat radical când sportivii au intrat pe terenul de tenis. Aici, Carlos Alcaraz s-a simțit ca peștele în apă, iar Topuria a arătat stângaci. Numărul trei în ierarhia ATP a oferit o lecție prețioasă de tenis.

Întâlnirea a avut loc la Madrid, unde Carlos Alcaraz încearcă să își apere trofeul de campion la turneul Masters 1000 de acasă. De partea cealaltă, Ilia Topuria locuiește și se antrenează în Spania. Luptătorul din UFC este născut în Germania, are origini georgiene, dar se consideră spaniol, deoarece a crescut și s-a format în peninsula iberică. În luna februarie, sportivul de 27 de ani și-a adjudecat centura de campion în categoria featherweight, după ce l-a învins prin knockout pe Alexander Volkanovski. Marele vis al lui Topuria este să aducă o gală UFC la Madrid, pe arena Santiago Bernabeu.