Tenismenul Radu Albot a acces in finala calificarilor de la Miami Open. Moldoveanul a castigat aseara partida impotriva unui adversar din Suedia.

Publicat:21.03.2023, 14:37

Radu Albot si Elias Ymer s-au duelat in semifinalele calificarilor la turneul din Florida. Batalia a fost echilibrata in primul set, jucatorul suedez reusind sa smulga victoria la tie-break. Albot a revenit pe tabela de scor in actul doi. Moldoveanul 
a castigat cu 6 la 4.

In decisiv s-a repetat scenariul primului set, invingatorul fiind decis la tie-break. Albot a fost mai precis si s-a impus cu 7 la 4.

Pentru un loc pe tabloul principal de la Miami Open, moldoveanul de pe locul 110 ATP se va duela cu rusul Pavel Kotov, aflat cu sapte pozitii mai jos in clasamentul masculin. Acum doua saptamani, Radu Albot a pierdut in ultimul act preliminar al celuilalt Masters din SUA, Indian Wells. Ulterior, conationalul nostru a profitat de retragerea unui spaniol si a ajuns pe tabloul principal al turneului, insa a pierdut meciul de debut, in fata lui Andy Murray.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.