Un nou luptator moldovean de MMA face furori pe arena internationala. Iuri Lapicus a iesit victorios in batalia pentru centura categoriei usoare in cadrul turneului One Championship din Singapore. Sportivul de 25 de ani si-a adjudecat titlul dupa ce adversarul sau, americanul Eddie Alvarez, a primit cartonasul rosu pentru cateva lovituri interzise si a fost descalificat.

Publicat:08.04.2021, 14:59

Desi de la varsta de 8 ani ani sportivul Iuri Lapicus s-a mutat cu traiul in Italia, acesta continua sa iasa in ring sub drapelul Republicii Moldova. Aseara, compatriotul nostru s-a facut remarcat la un turneu sub egida promotiei de arte martiale One Championship din Singapore. 

In lupta pentru centura de campion in categoria usoara, moldoveanul s-au bucurat de succes chiar in prima runda. Asta dupa ce rivalul sau din Statele Unite, Eddie Alvarez, a fost descalificat in urma unor lovituri care au fost considerate ilegale de catre arbitru.

Asadar, sportivul din Moldova si-a mai adaugat o victorie in palmares, avand un total de 15 succese si doar o infrangere.