Varsta nu conteaza! Chiar si la 36 de ani, Cristiano Ronaldo face furori in Seria A. Aseara, starul lui Juventus Torino a contribuit cu o dubla la victoria echipei sale in fata celor de la Crotone. Astfel, portughezul a urcat pe prima pozitie in clasamentul marcatorilor din campionatul Italiei, cu 18 reusite.

Publicat:23.02.2021, 19:04

Cu doua lovituri de cap, realizate timp de opt minute, Cristiano Ronaldo a bifat dubla in partida contra celor de la Crotone. Starul lui Juventus Torino a marcat cele doua goluri dupa centrarile semnate de Alex Sandro si Aaron Ramsey. Astfel, portughezul a urcat pe prima pozitie in tabela marcatorilor din Seria A, avand la activ 18 reusite, cu una mai mult decat jucatorul de pe treapta secunda, Romelul Lukaku, legitimat la Inter Milano. In duelul cu ultima clasata, formatia din Torino a mai marcat un gol in repriza secunda prin mijlocasul Weston McKennie, care a stabilit scorul final de 3 la 0.

Dupa acest meci, Juventus este pe locul trei in clasament, avand 45 de puncte dupa 22 de etape, fiind la opt lungimi in spate de Inter, lidera clasamentului.