La fel ca si aseara, in Piata Marii Adunari Nationale sunt cateva sute de persoane. Majoritatea sunt cei care stau inca de duminica si sunt cei mai fideli protestului.

Publicat:08.09.2015, 18:53

Desi nu a mai ramas mult pana la miezul noptii, protestatarii nu par sa se pregateasca pentru somn. Ei inca sunt destul de activi, desi oboseala li se citeste deja pe chipuri.

Urmeaza pentru ei o noapte destul de lunga, a treia la numar pentru unii manifestanti. Din cate vad in piata este tot mai multa, iar potrivit organizatorilor si numarul corturilor a crescut. Daca ieri erau instalate in jur de 100 de corturi, acum numarul acestora ajunge pana la 180, iar asta inseamna ca circa 500 de persoane vor sta noaptea aceasta sub cerul liber.

Si daca unii mai merg cate o fuga acasa, altii nu s-au urnit deloc de aici. Mai in gluma, mai in serios acestia spun ca si-ar putea face viza de resedinta in Piata Marii Adunari Nationale.


Oamenii si-au pregatit toate cele necesare ca sa nu indure frig. Potrivit meteorologilor la noapte se prognozeaza usor peste 10 grade Celsius. Ceea ce inseamna ca spre dimineata, oamenii vor fi de-a dreptul zgribuliti.


Cat vor mai sta aici nu este clar, dar oamenii par hotarati sa nu-si scoata corturile decat atunci cand cerintele lor vor fi indeplinite.