Vladimir Voronin ar trebui sa fie numit presedinte al asociatiei Bunicii Grijulii. Propunerea vine de la fostul sef adjunct al Inspectoratului General de Politie, Gheorghe Cavcaliuc, dupa ce liderul PCRM l-a criticat in cadrul unei emisiuni tv.

Publicat:30.11.2019, 14:14

"Sunt onorat ca, asa personalitate ca dl Vladimir Voronin, stie si vorbeste despre Gheorghe Cavcaliuc, doar ca, am unele concretizari!

Toata activitatea mea profesionala am activat in MAI, de la functia de subofiter, pana la conducator de rang inalt al Politiei Nationale, functie pe care am detinut-o aproape 5 ani.

Am activat cu mare responsabilitate pentru societate si Politia Nationala, ajungand la varsta de 31 ani, cel mai tanar colonel din istoria MAI si a Republicii Moldova, fara neamuri si suport dintr-o parte, fiindca provin dintr-o familie simpla, parintii mei plecand la munca peste hotare de cand aveam o varsta foarte frageda", afirma Gheorghe Cavcaliuc.

Fostul sef adjunct al Inspectoratului General de Politie spune ca doreste sa-i aminteasca lui Voronin ca l-a decorat cu o inalta distinctie de stat ,,Credinta Patriei” ca apreciere inalta pentru descoperirea unor crime fara precedent in Republica Moldova si in Uniunea Europeana, fiind cel mai tanar conducator din MAI in acea perioada, decorat de Presedintele tarii.

Gheorghe CAVCALIUC: "Cu respect profund catre dl Vladimir Voronin si in calitate de fondator al A.O. “BUNICII GRIJULII”, vin cu un apel sa-l alegem in functie de conducere al Bunicilor Grijulii din intreaga tara.

Consider ca, intelepciunea si experienta sa, va aduce plus valoare societatii noastre prin acceptarea propunerii mele!"