Toti pasagerii si membrii echipajului avionului Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines, prabusit miercuri dimineata dupa decolarea de la Teheran, „sunt morti”, a anuntat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de AFP si Reuters.

Ultimul update: 08.01.2020, 10:29 Publicat:08.01.2020, 09:14

„Potrivit datelor preliminare, toti pasagerii si membrii echipajului au murit”, a scris Zelenski pe pagina sa de Facebook.

„Ambasada noastra este in curs de a clarifica informatii privind circumstantele acestei tragedii si lista celor decedati”, a adaugat seful statului ucrainean.

Un reprezentant al diplomatiei de la Kiev, Vassil Kirilici, a declarat ca „potrivit primelor informatii la bord se aflau 168 de persoane”.

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines s-a prabusit miercuri la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Aparatul de zbor a cazut in apropierea aeroportului si a fost cuprins de flacari.

Deocamdata nu exista o declaratie din partea companiei Ukraine International Airlines.

Potrivit serviciului de monitorizare a zborurilor FlightRadar24, avionul care s-a prabusit langa Teheran efectua zborul PS 752 si se indrepta spre Kiev. Aeronava era in functiune de trei ani.

VEZI SI: Primele imagini de la prabusirea avionului ucrainean, imediat dupa decolarea din capitala Iranului - VIDEO

Sursa: