Zi cu ghinion pentru un sofer din capitala. Acesta s-a pomenit cu geamul din spate al masinii spart, dupa ce bucati de beton s-au desprins de pe o teava pentru apa calda, suspendata deasupra soselei. S-a dovedit ca aceasta este o adevarata sabie a lui Damocle pentru soferi, doar ca responsabilii de la Termocom nu au putut explica de ce teava nu a fost securizata pana acum.

Publicat:23.04.2014, 11:04


Incidentul s-a produs la pranz in apropiere de intersectia strazilor Calea Basarabiei si Varnita. Soferul spune ca circula pe acolo in interes de serviciu si este revoltat ca desi problema este una veche, pana acum nu s-a facut nimic. Si acum se pot vedea bucati de beton care atarna in aer.

Astazi soferii treceau prin zona cu frica in san - stateau cateva clipe pe ganduri, apoi accelerau in speranta ca nu vor repeta soarta colegului lor ghinionist.

Teava apartine intreprinderii Termocom.  Responsabilii de aici au declarat pentru Pro TV ca aceasta este nefunctionala, dar nu au putut explica de ce nu a fost securizata pana acum.


Soferul spune ca pentru a-si repara autoturismul are nevoie de aproape opt mii de lei. In cazul  in care nu va fi despagubit, acesta este hotarat sa dea Termocomul in judecata.