29 septembrie 2018 de la 11.00 pana la 14.00, pe food court al Maratonului International Chisinau se va desfasura o intalnire cu doi calatori unicali din Rusia. Olga Rumyantseva si Vladimir Kotlyar, doua "stele" ale Clubului rus "7 Peaks", vor impartasi experienta lor neobisnuita de calatorii. Intrarea este gratuita.

Publicat:21.09.2018, 05:32

Olga Rumyantseva este o calatoare unicala, alpinista, fotografa, bloggerita, ghid de munte, snowboarder, schior, biciclista, alergatoare de traseu, alergatoare de maraton, free diver – a urcat în munti pe toate continentele. În 2013, de una singura a parcurs programul de 7 vulcani, urcând pe cei mai înalti vulcani ai fiecarui continent, devenind, în acel moment, prima persoana din Federatia Rusa sa a treia în lume care a  parcurs acest program si a stabilit un record mondial de viteza pentru acest proiect.

Olga este organizatorul circuitelor de senzatie unicale în diverse colturi ai lumii care sunt greu accesibile si putin vizitate, cum ar fi Insulele Kuril, Patagonia, Africa Centrala. Deasemenia Olga a organizat o calatorie exceptionala în craterul vulcanului Nyiragongo (Congo), unde se afla cel mai mare lac de lava din lume. La întîlnirea de  sîmbata aceasta femeie unicala va vorbi despre participarea la expeditia de schi la Polul Nord  europeana-araba a femeilor. Blogul lui Olga Rumyantseva.

Vladimir Kotlyar este un alpinist, ghid de munte, schior , vânator subacvatic,se ocupa cu turismul pe apa, boxul thailandez, artele martiale,fotografierea în aer liber si filmarile video. De doua ori el a urcat pe cel mai înalt punct al Pamântului - Everest, a vizitat vârful muntelui Vinson din Antarctica, pe supraniul american Aconcagua, a traversat cu barca toata Marea Azov si  Marea Neagra , a trecut cea mai mare mlastina din lume a Amazonului Selva. Cinematografia sa o puteti vedea în filmul lui Valdis Pelsh "Geneza înaltimii". Vladimir va va povesti  despre Everest si junglele Amazonului.

Ce conduce acesti oameni? Cum si care sunt obiectivele stabilite de ei? Cum depasesc dificultatile si lucreaza cu situatiile neprevazute? Ce înseamna încarcarea "extra-mare"? De ce au nevoie de ea?

Întîlnirea cu persoanele unicale  va avea loc pe 29 septembrie 2018 la Food Court din cadrul Maratonului International Chisinau între orele 11.00 si 14.00. Intrarea este gratuita!

Apropo, duminica Olga si Vladimir vor participa la Maraton! Vino la întâlnirea noastra si te poti înregistra pentru maraton, înainte de a fi prea târziu!

Organizatori: Clubul Montan al Republicii Moldova.

*Acest articol este un produs comercial.