O buna parte din orasul Causeni ramane si astazi fara curent electric. Oamenii se plang ca traiesc de cinci zile ca in secolul trecut - sunt nevoiti sa stea la lumina lumanarii si nu mai pot tine nimic in frigidere. Problema e ca ieri muncitorii care au reconectat lumina, au ars transformatorul asa ca au prelungit calvarul orasenilor.

Publicat:25.04.2017, 16:19


Orasenii din Causeni au fost la un pas de a avea curent electric dupa calamitatile de la sfarsitul saptamanii trecute. Dar se pare ca nu le-a ers. Muncitorii care au venit de Pastele Blajinilor sa remedieze problema – au ars transformatorul. La fata locului s-au deplasat pompierii care au stins flacarile. 

Aceasta este versiunea orasenilor. Electricienii, spun, insa, ca nu este vina lor. Cum n-ai da, oamenii au ramas pe intuneric, adunati cinci seri la rand in jurul lumarilor.  Unii isi plang frigiderele devenite nefolositoare. Din cauza lipsei curentului electric, elevii de la o scoala nu au putut lua masa.

Autoritatile sustin ca problema va fi curand rezolvata si probabil la noapte, tot Caiuseniul va iesi din bezna. In Moldova mai raman xx localitati deconectate de la curentul electric.