Accidentul de pe soseaua Chisinau-Calarasi, in care a fost implicat cortegiul sefului statului a fost surprins de o camera de bord. Din imagini se poate observa cat de puternic a fost impactul.

Publicat:09.09.2018, 12:44

Momentul impactului a fost filmat de o camera de bord. Aceste imagini au fost publicate pe pagina de facebook a Serviciului Protectiei si Paza de Stat.

La scurt timp dupa accidentul in care fost implicat presedintele Igor Dodon, autoritatile au difuzat imagini cu momentul impactului, asta desi, de regula, in alte cazuri procedura este taraganata.

Potrivit politiei, in accidentul rutier au fost implicate trei vehicule. Presedintele Igor Dodon si  doi membri ai familiei sale au fost transportati la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier produs pe soseaua Chisinau-Calarasi.

Masina presedintelui s-ar fi ciocnit cu o furgoneta de marfa apartinand unei ferme de pasari.

Contactati de PRO TV, responsabilii din politie ne-au spus ca seful statului si inca doi membri ai familiei sale au fost transportati la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier produs pe soseaua Chisinau-Calarasi.