Si-a pierdut cunostinta la volan si s-a izbit cu masina de un autoturism, dupa care a ajuns intr-un camion. A patit-o un barbat care a venit in capitala sa treaca un control medical. In urma impactului, sotia sa a ajuns la spital. Accidentul a fost surprins de camera de bord a unui sofer aflat in trafic.

Publicat:10.09.2019, 18:48

Accidentul s-a produs in jurul orei 9, pe strada Mihai Viteazul din capitala.

Catalin GORIA, REPORTER PRO TV: “Soferul din Mitsubishi sustine ca si-a pierdut cunostinta in timp ce conducea. A intrat pe contrasens, a lovit o Kia apoi a derapat de pe carosabil, a rupt un pilon de pe trotuar si s-a izbit violent in acest camion.”

In masina de marca Mitsubishi erau doi soti. Barbatul de la volan spune ca a luat automobilul de la un vecin si ca a venit in capitala pentru a trece un control medical.

“Mi-am pierdut cunostinta la volan nu tin minte nimic uitati-va ce s-a intamplat, eu am probleme de sanatate, acum ce sa fac nu stiu trebuie sa repar masinile.”

La locul accidentului au venit pompierii, dar si o ambulanta, care au acordat ajutor celor doi. Femeia a fost transportata la spital, dupa ce s-a lovit puternic la gat.

Soferul care conducea o Kia se indrepta spre locul de munca. Sustine ca se deplasa regulamentar cand, brusc, in fata i-a aparut un automobil.

“Avea viteza mare, el s-a lovit in mine cu putere.”

Dupa ce s-a izbit de o Kia, autoturismul a ajuns intr-un camion, care stationa in acel moment.

“Eu stateam aici si cedam trecerea la masinile de pe pod, acesta a venit cu viteze de pe trotuar si s-a lovit in noi, a fost o lovitura foarte puternica, uitati-va cei cu masina”

Cazul a fost inregistrat la politie. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca circumstantele accidentului si cum va fi sanctionat soferul care se face vinovat.