Individul de 32 de ani, suspectat de omorul tinerei de 20 de ani, gasita decapitata si dezmebrata intr-o geanta aruncata pe malul unui lac din Gratiesti, le-a spus autoritatilor cum s-ar fi intamplat totul.

Publicat:22.05.2018, 07:32

Procurorii anunta ca individul de 32 de ani le-a spus autoritatilor cum s-ar fi intamplat totul. Dupa declaratiile acestuia, urmeaza ca individul sa fie supus expertizei psihiatrice, pentru a se stabili daca acesta a avut descernamant in momentul in care s-a intamplat totul.

Exista mai multe versiuni, insa, autoritatile, deocamdata, nu spun cum anume s-a produs crima.

Rezultatele testului medical urmeaza sa fie gata in cateva zile, iar abia atunci autoritatile ar putea anunta principala versiune in cazul omorului tinerei de 20 de ani.

Ieri, individul a primit 30 de zile de arest, iar cand a iesit din sala de judecata nu a raspuns la intrebarile jurnalistilor.

Barbatul a fost retinut, cu ajutorul mascatilor de la Fulger, in seara in care a fost gasit cadavrul tinerei.

Potrivit autoritatilor, pe 19 mai, tanara de 20 de ani a fost gasita decapitata si dezmembrata, in geanta aruncata pe malul lacului din Gratiesti. Autoritatile spun ca in geanta nu era capul tinerei.

Acum doua zile, pentru reconstituirea crimei, in locul in care a fost gasita geanta, a fost adus principalul suspect, un individ de 32 de ani, din Cricova. Acesta a fost retinut aseara cu ajutorul mascatilor de la Fulger. 

Dupa mai multe actiuni intreprinse la locul crimei, in lac, la o adancime de 10 metri, a fost gasit capul tinerei de 20 de ani.

Apropiatii tinerii ne-au povestit ca sambata, pe 12 mai, fata plecase la o zi de nastere in Stauceni, insa nu s-a mai intors, abia dupa 7 zile, aceasta a fost gasita decapitata si dezmembrata intr-o geanta, pe malul unui lac din Gratiesti.

Autoritatile au deschis un dosar penal pentru omor intentionat. Suspectul risca puscarie pe viata.