Protestatarii au reusit sa intre intr-un hol al Parlamentului. Deocamdata acestia s-au oprit acolo, intrucat urmatoarea usa este pazita de politisti.

Ultimul update: 20.01.2016, 20:50 Publicat:20.01.2016, 17:45

UPDATE 22:48 "Noi suntem poporul!" si "Jos PLahotniuc!", scandeaza cativa manifestanti ramasi in spatele cladirii Parlamentului. 

UPDATE 22:28 Protestatarir ramasi in spatele Parlamentului spun ca nu vor pleca. Ei si-au facut cateva ruguri si continua scandarile.

UPDATE 22:24 Protestatarii ramasi in spatele Parlamentului continua sa scandeze "Rusine!", "Noi suntem poporul!", "Plahotniuc nu uita, puscaria-i casa ta!", "Moldova!". O parte dintre ei le repreoseaza politistilor, care au format un cordon in fata cladirii, ca nu sunt de partea poporului.

UPDATE 21:55 Politistii au inconjurat Parlamentul. Fortele de ordine, in numar mare, asigura securitatea cladirii si detin  controlul asupra situatiei. Numarul protestatarilor s-a redus considerabil. Cei mai multi dintre acestia, in numar de cateva zeci, stau in spatele Parlamentului: o parte dintre ei la rug, o alta parte langa o intrare.

UPDATE 21:22 Protestatarii scandeaza "Noi suntem poporul!", "Voi paziti banditi!", "Anticipate!".

Intrarea din spate in cladirea Parlamentului este pazita cu strasnicie de politisti.

Sursa foto: captura realitatea.md

UPDATE 21:16 Multimea scandeaza "Noi nu cedam!", "Tradatorii!", "Plahotniuc, la gunoi!", "Vrem tara inapoi!". Protestatarii care inca se afla in cladirea Parlamentului sunt indemnati sa paraseasca cladirea.

UPDATE 21:07 Oamenii scandeaza "Rusine!".

UPDATE 20:56 Protestatarii au parasit nivelul doi al Parlamentului, o parte dintre ei parasind si cladirea. In fata Legislativului sute de oameni continua sa scandeze "Nu cedam".

UPDATE 20:55 Zeci de jurnalisti pleaca in aceste momente din cladirea Legislativului.

UPDATE 20:46 Manifestantii de afara scandeaza "Rusine!", "Noi suntem poporul!", "Noi nu cedam!", "Jos mafia!".

Sursa foto: captura realitatea.md

UPDATE 20:22 Manfiestantii urca pe scarile Legislativului. Unii dintre ei au ajuns deja la etajul secund.

UPDATE 20:10 Unii protestatarii au acces pe hol, in timp unele cabinete din Parlament sunt pazite de politisti.

UPDATE 20:08 Haos la intrarea din afara a Parlamentului. mai multi politisti au fost scosi sau au iesit afara, in timp ce alti protestatari se imbrancesc cu politistii.

Surza poza: realitatea.md

UPDATE 19:59 Manifestantii au trecut si de straja politistilor de la a doua usa si au acces in cea de-a doua incapere a Legislativului. Rand pe rand, politistii parasesc si cea de-a doua incapere a Parlamentului.

UPDATE 19:50 Inca un politist a fost scos din cordon de catre protestatari.

UPDATE 19:49 Oamenii striga "Noi suntem poporul!".

Acestia sunt insotiti de jurnalisti.

Barbatul din imagine ii indeamna pe ceilalti sa-si pastreze calmul: "Fara violenta!".

Sursa foto: captura privesc.eu