Scandal in jurul unui carusel din Piata Marii Adunari Nationale. Deranjati de imaginile cu femei dezbracate, mai multi parinti, dar si consilierul Ilian Casu a cerut ca acestea sa fie scoase. Agentia pentru Protectia Moralitatii s-a autosesizat, iar astazi partile dezgolite au fost acoperite cu hartie.

Publicat:28.12.2016, 17:39

Asa arata acum caruselul din Piata Marii Adunari Nationale. Partiele dezgolite ale femeilor din imagini au fost acoperite cu hartie. Asta dupa ce mai multi parinti, care au venit acolo impreuna cu micutii lor, s-au aratat deranjati.

“Copiii sunt mici. Ei nu la asta trebuie sa se uite, dar la papusi, la mama draguta, la bunica încântatoare. O sa se formeze cu totul altfel psihologia copiilor.”

“Pai pentru copii trebuie sa fie pentru copii, ceva desenat, animalute.//Ar fi mai bine de le inlocuit indiobste.”
 

“Chiar nu e bine, dar cred ca nu osa se dezgoleasca dup ace o sa ploaie.”
 

“Pentru maturi da, dar pentru copii nu cred ca e bine."

Angajatii caruselului spun ca acesta este pentru maturi, iar imaginile cu femei dezgolite nu incurcau nimanui.

“E frumos. Acesta este un carusel pentru maturi, nu pentru copii.”

”Daca pentru copii inseamna ca trebuie sa faca ceva pentru copii personaje din desene animate//Dar nici pentru mature nu e bine, daca vrea unul personal se uita acasa, dar nu in public.”

Printre parintii deranjati de imaginile de pe carusel este si consilierul municipal Ilan Casu, care a cerut pe facebook, politiei si Agentiei Pentru Protectia Moralitatii sa intervina. 

Ilan CASU, CONSILIER MUNICIPAL, PN: “Sunt niste imagini care deranjeaza fiecare cetatean mai ales cei care au copii. Primaria si firma … au adus acest dispozitiv pentru copii.”

Astazi Agentia pentru Protectia Moralitatii s-a autosizat.

Vitalie VERBITCHI, DIRECTOR ASPM:  “Am preintampinat cumva sa scoata imaginile ca nu sunt la locul potrivit."

Imediat dupa asta administratorul caruselului a decis sa acopere imaginile cu hartie. Cei de la agentie spun ca vor decide in cadrul consiliului daca aestea sunt erotice.

Vitalie VERBITCHI, DIRECTOR ASPM: “Daca consiliul constata ca sunt cu elemente de erotica process verbal administrative. Amenda de 2 mii de lei.”

Contactat de PROTV, Seful serviciului de presa de la primaria capitalei, ne-a spus ca autoritatile locale doar au oferit autorizatie, iar restul consecintelor le va suporta administratorul caruselului. Acesta nu a fost de gasit pentru comentarii.