Orasul Orhei implineste astazi 464 de ani de la fondare. Cu aceasta ocazie, primarul de Orhei, care este condamnat de prima instanta la 7 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul BEM a pregatit un amplu program cultural-artistic si un concert grandios cu artisti de valoare.

Publicat:08.11.2018, 09:46

Comunicatul emis de autoritatile de la Orhei:

"Sarbatoarea va începe la ora 11.30, când va fi organizat un mars al orasenilor pe strazile din Orhei. Deschiderea oficiala a sarbatorii va începe la ora 12.00, la monumentul Vasile Lupu, dupa care primarul de Orhei, Ilan Sor, va veni cu  un mesaj de felicitare în fata locuitorilor din Orhei.

Evenimentul va continua cu o mega sarbatoare pentru copii la ”OrheiLand” cu eroi din povesti, transformeri, fiksiki, dinozauri si animatori de peste hotare, la ora 14.00. În cadrul evenimentulyui va fi organizat si un concert pentru copii care va începe la ora 16.20.

Oaspetii vor avea parte si de ”Masa Mare”, unde oaspetii se vor delecta cu bucate alese, între orele 16.00-18.00.  Seara va culmina cu un concert de exceptie care va începe la ora 18.00 si va dura pâna la 21.30.

În scena vor urca Îndragita artista Nadejda Cepraga, celebra trupa ”Fly Project”, formatia ”Noroc”, ”Tharmis” si Pepe din România. La final, oaspetii vor avea ocazia sa admire un exceptional show de focuri de artificii.

În prezent, municipiul Orhei este al 9-lea oras ca marime din Republica Moldova. Potrivit ultimului recensamânt al populatiei din 2014, orasul numara o populatie de 33 600 de locuitori."