IMAGINI CARE POT AFECTA EMOTIONAL. Accidentul care a avut loc, duminica, pe "drumul mortii" E85, in judetul Vrancea, a fost surprins de o camera video instalata la bordul unei masini.

Publicat:24.09.2018, 09:04

În imagini se vede clar cum masina de Constanta intra pe contrasens si se izbeste frontal de autoturismul înmatriculat în Bacau.

Impactul este atât de puternic încât ambele autoturisme se fac praf, în  timp ce bucati din ele sar pe sosea pe o distanta considerabila. În urma accidentului, una dintre masuini ajunge într un sant, cealalta în partea opusa. Patru oameni au murit în urma teribilului accident.

Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional: 

 

 

„Din primele date, a reiesit faptul ca un autoturism, înmatriculat în judetul Constanta care circula pe sensul Adjud- Focsani ar fi patruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judetul Bacau. Din nefericire în urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul a 4 persoane, între care si un minor precum si ranirea altor doua persoane”, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.