Ies la iveala detalii uluitoare in cazul invatatorului din Arges acuzat ca a racolat minore, a abuzat de ele, le-a filmat si a distribuit apoi imaginile.

Publicat:04.11.2016, 19:29

Eleva de 17 ani retinuta alaturi de dascal pentru ca ar fi fost complice la oribilele fapte are rezultate exceptionale la invatatura si este campioana nationala la box. Fata a fost initial victima, dar treptat a trecut de partea proxenetilor, cel mai probabil, spun anchetatorii, ca sa faca rost de bani.

liceu

A fost soc la Liceul Sportiv din Campulung Muscel, judetul Arges, cand s-a aflat ca una dintre cele mai bune eleve de aici a fost incatusata si trimisa dupa gratii pentru 24 de ore. Adolescenta de 17 ani a ales ca disciplina sportiva boxul si are rezultate exceptionale in competitiile sportive.

Daniela Pacioianu, directorul liceului sportive: "Este o eleva foarte ambitioasa, era o eleva care dorea sa se implice in toate activitatile, sa fie prima, este campioana nationala la box, eu... nu-mi vine sa cred ca acest lucru este adevarat. Cea mai mica nota a ei din catalog este 8."

Petruta Cretu, diriginta: "Notele sunt foarte bune, a avut... are numai medii de 10. Deci e un copil eminent. Nu are nicio absenta, decat ieri, cand mi-am pus intrebarea ce s-a intamplata Nu mi-a venit sa cred! Nu se poate!

Printre colegele adolescentei se zvonea insa ca se ocupa cu lucruri necurate. Incepuse sa isi intrebe prietenele apropiate daca nu vor sa le gaseasca barbati care sa le plateasca pentru servicii sexuale. Anchetatorii spun ca ar fi si reusit sa racoleze fete, astfel ca acum 20 de minore figureaza in dosar ca victime.

Pe langa eleva de liceu si invatatorul de 51 de ani sunt suspectati alti doi barbati. Unul dintre ei, de 70 de ani, sustine cu tarie ca nu are nicio implicare in traficul de minore. Recunoaste ca a intretinut cu unele dintre ele relatii intime, dar nu si-a imaginat ca fetele nu au 18 ani.

batran

Reporter: "Pai si dvs. va duceti asa cu toate fetele care ar putea sa va fie nepoatea" Fane: "Pai daca e frumoasa, ce sa faca La varsta mea, ce sa faca Am ravnit!"

Barbatul sustine ca fetele erau cele care insistau sa le primeasa si pretindeau 100 de lei pentru relatii intime, dar el negocia pana la 70 de lei pentru ca, spune senin, "stia ca acesta le e pretul".

Initial, dupa descinderile de joi dintre cei patru suspecti doar barbatul de 70 de ani a fost plasat sub control judiciar. Eleva de 17 ani, invatatorul de 51 si un alt barbat de 50 de ani au fost retinuti si si-au petrecut noaptea dupa gratii. Vineri, procurorul care instrumenteaza dosarul a decis sa ii cerceteze pe toti sub control judiciar. In continuare sunt suspectati de proxenetism, trafic de minori, act sexual cu miniore si folosirea pornografiei infantile.