O soferita din Statele Unite a tras o sperietura zdravana dupa ce masina pe care o conducea a luat foc. O alta femeie care conducea in apropiere a observat asta si a atentionat-o. Astfel, tanara a oprit inainte ca automobilul sa fie cuprins cu totul de flacari.

Publicat:27.05.2018, 06:22

”Trage pe dreapta! Trage pe dreapta!”

Imaginile au fost surprinse pe o autostrada din Florida. Din ele se aude cum o soferita tipa si face semne disperate catre o masina, sub care se vad flacari. In cele din urma, femeia care se afla la volanul autovehiculului cu probleme o vede si opreste. Cand coboara din masina, observa fumul si flacarile care par sa vina de la motor. 

"Indeparteaza-te de masina!"

 In cateva momente, masina e inghitita complet de flacari si se face scrum. Cea de la volan a scapat doar cu o sperietura teribila si i-a multumit pentru asta femeii care a avertizat-o. 

”M-am bucurat ca am putut ajuta pe cineva care chiar avea nevoie de ajutor.”

Femeia conducea masina unei bune prietene. Abia dupa ce si-au revenit amandoua din soc si au inceput sa faca cercetari, au aflat ca acel model de masina a facut obiectul unei rechemari in service din cauza unor probleme la motor. Compania de la care a cumparat autovehiculul i-a spus insa ca nu i-a gasit adresa pentru a-i trimite o notificare in acest sens. Si a refuzat sa-i ofere vreo compensatie pana nu se stabileste exact ca incendiul a izbucnit la motor.