Lectie primita in metrou. Un tanar din China a fost luat la bataie, pentru ca manca seminte si scuipa cojile pe jos. Surprinzator este ca el a primit pumni din partea unui barbat, imbracat intr-un costum de supererou. Scena a fost, de fapt, o farsa a celor doi, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Publicat:21.03.2016, 12:48


Bataia a pornit dupa ce un un tanar a inceput sa manance seminte si sa scuipe cojile pe jos in metrou. Indignati, mai multi pasageri l-au rugat sa inceteze, insa tanarul a refuzat. Mai mult, baiatul le-a raspuns oamenilor cu aroganta si a inceput sa injure. La un moment dat, unul dintre pasageri i-a spus tanarului sa ia cojile de jos.

“ - Nu auzi? Ia-le de jos. Nu poti sa arunci mâncare pe jos."

 
Si pentru ca tanarul nu a reactionat la rugamintea pasagerilor, in ajutor a venit un adevarat supererou. In metrou, a aparut un barbat, imbracat intr-un costum metalic si l-a luat la bataie pe baiat.

“ Continua sa mesteci! “

Imaginile au devenit virale pe internet, iar politia s-a autosesizat. Oamenii legii l-au gasit pe barbatul, care s-a dat drept supererou. Acesta insa le-a povestit politistilor ca totul a fost o farsa, iar cei doi sunt, de fapt, prieteni. Tinerii au inscenat totul pentru a le arata oamenilor ca nu este bine sa mananci seminte in locuri publice.