Vladimir Putin a intrat in campania electorala. Ieri, presedintele rus, care candideaza pentru a patra oara la aceasta functie, a prezidat prima sedinta, unde si-a prezentat sefii de staff in campania electorala - un medic, un pedagog si un muncitor. Putin a fost primit cu aplauze de tinerii care in urmatoarele 3 luni vor munci pentru ca el sa ramana presedinte.

Publicat:11.01.2018, 16:54

“Buna ziua.”

 Tinerii angajati in staff-ul de campanie, l-au inconjurat pe presedintele rus, spunandu-i doar cuvinte de lauda.

“ -Vladimir Vladimirovici, in curand este Anul Nou pe stil vechi. Sunt sigura ca presedintele poate face surprize nu mai rele decat Mos Craciun, de aceea avem o mare rugaminte la dumneavoastra. Totul este foarte simplu. Aici s-au adunat multi tineri din diferite regiuni ale tarii si am vrea ca atunci cand veti incheia treburile importante, sa facem o poza comuna. - Pai asta este o treaba foarte importanta.”

 Dupa ce s-a plimbat prin sediu, Putin a lasat si un mesaj pe o tabla prin care le-a multumit membrilor staff-ului pentru incredere.

Ulterior presedintele rus i-a rugat pe subalternii sai sa fie cat mai sinceri in aceasta campanie.

Vladimir PUTIN, PRESEDINTELE RUSIEI:Munca pentru campania electorala nu este una formala, este importanta, pentru ca munca formala, devine si ineficienta. Oamenii asteapta o comunicare directa, iar ca acest lucru sa se intample trebuie sa fim eficienti, utili, onesti si directi - adica asa oameni ca voi.”

 Vladimir Putin a anuntat ca va candida pentru al patrulea mandat de presedinte la inceputul acestei luni. Sondajele arata ca peste 80% dintre cetatenii rusi il sustin pe Putin. Alegerile prezidentiale in Rusia vor avea loc pe 18 martie.