Au ales"¦ frigarui, bere si distractie in aer liber. Numerosi oraseni au mers astazi la picnic, in parcuri - unii dupa ce au trecut pe la sectie, altii insa n-au mai reusit sa voteze. Indiferent daca au mers sau nu la urne toti vor un primar cinstit, care sa promita putin, dar sa munceasca mult.

Publicat:20.05.2018, 14:42

Dupa ce si-au indeplinit misiunea importanta de azi, cea de a vota, membrii acestei familii au avut o alta sarcina – de a incinge un gratar si a pregati un frigarui delicios. A doua s-a dovedit a fi mult mai simpla, spun ei.

“Am fost la votare, dupa asta ne-am intilnit toti prietenii, toate rudele cu ocazia zilei de nastere a fiecii si ne-am intalnit la voie buna si la un pahar de vin.”

 Cat despre viitorul primar, oamenii spun ca vor sa vada in fruntea Chisinaului o persoana responsabila.

“Sa fie un primar demn sa poata sa intre in situatii si la lume si la toti.”

“Am votat pentru omul care socotim ca e omul nostru, adica pentru Moldova noastra.”

 Iar acesti oameni spun ca dupa ce si-au facut alegerea, au simtit nevoia de a se relaxa, asa ca de la sectia de vot, au mers direct in parc.

“Dupa alegeri, am venit oleaca la aer curat, la iaz sa se odihneasca picii si noi un pic sa ne relaxam pentru ca e duminica.”

 Altii, insa, au pus distractia pe primul loc, apoi alegerile. Acest barbat spune ca a venit sa sarbatoreasca ziua de nastere a nepoatei, impreuna cu toata familia. Inca nu a votat, dar afirma ca va reusi pana la inchiderea sectiilor.

“Pana la ora opt avem cand sa ne ducem, facem ziua nepoticai si apoi plecam la alegeri.”

“La votare inca nu am fost, dar mai tarziu voi pleca, deoarece stiu ca pana la ora noua se poate de votat.”