O icoana care ar vindeca bolile a fost adusa astazi la manastirea Ciuflea din capitala. Zeci de credinciosi au venit sa se roage pentru sanatatea lor si a celor dragi. De la portile orasului icoana a fost adusa in procesiune iar enoriasii au parcurs traseul pe jos. Din cauza asta pe alocuri s-au creat ambuteiaje iar un copil s-a ratacit prin multime.

Publicat:09.11.2013, 16:36

Icoana Sfantului Luca din Crimeea, cu particele din moastele sale a fost intampinata de enoriasi la portile orasului. De aici, ea a fost adusa la manastirea Ciuflea. Traseul de cinci kilometri a fost cam obositor pentru unii credinciosi. Batranii au venit direct la biserica.


Din cauza ca multimea a mers pe carosabil, pe alocuri s-au format ambuteiaje. Mai multi politisti au dirijat circulatia pe tot traseul. La un moment dat, un copil s-a ratacit printre oameni.


La Manastire icoana Sfantului Luca a fost intampinata cu paine si sare. Enoriasii s-au aranjat in coloana si au asteptat sa treaca pe sub moaste.


Enoriasii spun ca aceasta icoana te vindeca de boli.


Icoana Sfantului Luca va ramane in permanenta la manastrirea Ciuflea, iar credinciosii se vor putea ruga oricand. Sfantul Luca a fost un chirurg, apreciat in lumea medicala pentru descoperirile sale, dar si un mare propovaduitor in vremea stapanirii bolsevice din Rusia.