Expertii europeni au vizitat saptamana trecuta fabrica de mezeluri Rogob si s-au convins ca intreprinderea corespunde celor mai riguroase standarde europene. Ministrul Federal al Alimentatiei si Agriculturii din Germania, Chirstian Schmidt a apreciat produsele Rogob fiind de calitate inalta si care pot satisface gusturile consumatorilor europeni.

Publicat:07.10.2014, 07:02

Chistian SCHMIDT, MINISTRUL FEDERAL AL ALIMENTATIEI SI AGRICULTURA GERMANIA: "Aceasta fabrica corespunde absolut standartelor europene totul este foarte bine organizat. Pot sa felicit proprietarii pentru faptul ca au asa standarde înalte in domeniu mezelurilor. Este o companie care este pregatita pentru export.”

Sergiu GHETIU, VICEMINISTRUL AGRICULTURII: "Serveste aceasta fabrica drept model?

-Da, este una foarte buna. In primul rand este chiar foarte importanat ca respecata toate conditiile sanitare pentru export.”

Rogob este cea mai moderna si cea mai mare fabrica de mezeluri din Moldova.

Igor ROSCA, DIRECTOR ROGOB: "Suntem bucurosi de vizita domnilor ministri la interprrinderea noastra. Pentru noi este important aprecierea domnilor experti in domeniu  alimentar si agriculturii. Interprinderae noastra a fost construit si proiectata la cele mai la cele mai inalte standarte europene si astazi suntem cei mai mari si moderni in industria mezelurilor."

ROGOB are o traditie in producerea de mezeluri care incepe in anul 1997. In 2013, intreprinderea a deschis cea mai moderna si mai mare fabrica de mezeluri din Moldova, de model european, care corespunde tuturor normelor sanitare si standardelor de calitate europene. La moment, produsele ROGOB sunt comercializate in peste 3.400 de puncte de vanzare din intreaga tara, precum si in propria retea de 11 magazine  specializate. Administratia intreprinderii planifica sa mareasca volumul de productie si sa inceapa exportul produselor sale in Uniunea Europeana.