Un tanar din capitala se poate mandri cu o adevarata bijuterie pe patru roti. Si-a modificat masina astfel incat aceasta seamana cu o trasura, doar ca nu este trasa de cai, are insa cai putere sub capota. Acum limuzina pe care o conduce intoarce toate privirile. Patru ani i-a luat ca sa faca toate modificarile.

Publicat:12.05.2018, 13:02

De cateva zile pe strazile calitalei poate fi admirata o limuzina iesita din tipare. Masina asemeni unei trasuri, pare a fi rupta din basm.

Alexei SEVCENCO:M-am dus la un service auto si ei s-au uitat la mine cam uimiti, nu avem asa posibilitate. Acesta este automobilul initial. Aici este baza automobilului.”

Masina de model Chrysler PT Cruise a fost taiata in doua. S-a modificat exteriorul, s-au adaugat elemente decorative, usi din sticla, astfel intr-un final, automobilul este de nerecunoscut.

Alexei SEVCENCO:  ”Sunt faruri reglabile de la telecomanda, fiecare culoare in parte. Plafoanele care stau pe automobil se schimba in diferite culori.”

De la lungimea initiala de 4 metri si jumatate, masina a ajuns sa aiba 7 metri si o inaltimea de 2 metri si 75. Proprietarul recunoaste ca dimensiunile ii cam dau batai de cap.

Alexei SEVCENCO: “Oglinzile vad foarte putin datorita la burta masinii, nu se vede mult din spate, cand iese cineva la depasire. In spate este instalata o camera de supraveghere pentru a da in urma mult mai usor.” 

Loreta LISNIC, REPORTER PRO TV: “Automobilul este conceput pentru sase persoane. Clientii pot chiar dansa aici, iar cand obosesc se pot relaxa la o cupa de sampanie.” 

Alexei SEVCENCO:Este un smart tv jos, puteti pasi pe el. Aici este un frigider, se regleaza cu sensor temperatura. Este un conditioner adaugator, putem pune un pahar care va lumina cupa.”

Cand inchizi usile si dai volumul la maxim, atmosfera te trimite cu gandul la cele mai tari petreceri pe patru roti. Designul masinii a fost creionat chiar de Alexei si transpus in realitate de mesterii moldoveni.  A primit si un nume “Cruella de Ville”, inspirata din desenul animat “101 dalmatieni”.

Alexei SEVCENCO:Erau momente cand ma gandeam ca nu voi mai vedea masina asta. Este un proiect foarte greu. Mult timp, multi nervi.”

Alexei si iubita acestuia recunosc ca afacerea in domeniul nuntilor este una profitabila in tara noastra, pentru ca moldoveanul e falos, iar pentru cateva ore de lux da si ultimul leu din buzunar.

"- Da, numai la noi in tara este profitabil. Vin de peste hotare si joaca cumatrii, nunti.” 

In trafic, limuzina unica in tara noastra atrage privirile trecatorilor ca un magnet. Acesti turisti sunt veniti sunt din Germania si spun ca pana acum nu au mai vazut asa model de masina.

“Este extraordinara. Foarte interesanta, frumoasa. In Germania nu avem asa masini.” 

“Ar fi foate populara in Germania. Ar fi un bun inceput pentru casnicie.”

Pentru a inchiria careta cu cai putere pentru cateva ore, doritorii trebuie sa scoata din buzunar pana la cateva sute de euro.