Divizia Nationala are parte de un final dramatic si in acest sezon. Dacia Chisinau o infrunta, in aceasta seara, pe Sheriff Tiraspol, iar invingatoarea se va incorona campioana. Anul trecut, tot in ultima etapa, lupii galbeni au pierdut meciul cu Milsami si au cedat titlul vulturilor rosii.

Publicat:20.05.2016, 13:45

Dacia si Sheriff au cate 64 de puncte acumulate, inaintea ultimei etape. Astfel, miza este una uriasa, iar echipa care va castiga partida de astazi va deveni campioana Moldovei. In cazul unei remize, lupii galbeni si viespile vor juca un meci aditional, dupa cum indica regulamentul competitiei. Acea partida de aur va avea loc pe stadionul Zimbru, din capitala, pe 29 mai. Fotbalistii ambelor echipe, totusi, sunt cu gandul la victorie, iar baietii de la Dacia le-au promis fanilor ca vor da totul pe teren. 


"Toata echipa îti jura, suporterul nostru, ca va arata cel mai bun al sau fotbal si va lupta cu onoare pentru clubul nostru.  "

 
In acest sezon, Dacia si Sheriff au mai jucat de 2 ori. La Tiraspol, a fost remiza alba, iar la Chisinau, lupii galbeni au castigat cu 1 la 0. Cu toate acestea, la casele de pariuri, tiraspolenii sunt considerati favoriti in meciul din aceasta seara. Dacia si Sheriff joaca la Speia, cu incepere de la ora 18.