Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, s-a declarat increzator ca atacantul Cristiano Ronaldo va ramane pe Santiago Bernabeu, in ciuda afirmatiilor interpretabile ale portughezului. El a precizat, insa, ca nu stie ce se va intampla cu celalalt star al detinatoarei Ligii Campionilor, Gareth Bale.

Publicat:27.05.2018, 10:59

"Cristiano Ronaldo trebuie sa ramâna la Real Madrid. Cristiano Ronaldo va ramâne la Real Madrid, dar ramâne de vazut. El e jucatorul Realului si nu pot descrie ce a reusit de-a lungul carierei", a spus Zidane, citat de Marca, dupa ce atacantul portughez a declarat ca zilele urmatoare va face un anunt în privinta viitorului sau.

Cât despre cazul lui Bale, care a recunoscut de asemenea ca nu stie daca va continua pe Santiago Bernabeu, Zidane a punctat ca este dificil. "Situatia lui e mai complicata. Fiecare are propriul interes. Aici este vorba despre o echipa si nimic nu se va schimba. Eu încerc sa-mi fac treaba cât mai bine. Din când în când, anumiti jucatori merita sa joace mai mult si înteleg daca un jucator vrea sa joace mai mult. El (n.r. - Bale) a facut diferenta pe teren în aceasta seara, asa ca e normal sa îsi doreasca sa joace mai mult", a încheiat Zidane.

Portughezul Cristiano Ronaldo a declarat, dupa ce a câstigat Liga Campionilor cu Real Madrid, ca zilele urmatoare va face un anunt cu privire la viitorul sau. "Acum vreau sa ma bucur, iar zilele urmatoare le voi da un raspuns fanilor, care au fost mereu alaturi de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid", a spus Ronaldo la BeIn Sports.

La rândul sau, Bale a afirmat: "Nu stiu (n.r. - daca va continua), va trebui sa ma asez la masa cu impresarul meu si sa stam de vorba, pentru ca am nevoie sa joc saptamâna de saptamâna. Poate voi fi aici, poate nu".

Formatia Real Madrid a câstigat, sâmbata, pentru a 13-a oara Liga Campionilor, a treia oara consecutiv, învingând în finala disputata la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obtine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câstiga de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 si Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.